
Vaillant ve Protherm, aynı çatı altında (Vaillant Group) üretim yapan iki kardeş markadır.
Her iki marka da Eskişehir’in sert kışlarında ESGAZ mevzuatına tam uyum sağlayan ve düşük su basıncında dahi kesintisiz sıcak su sunan yüksek kaliteli hermetik şofbenler üretmektedir. Vaillant premium segmentte yüksek sıcak su debisiyle öne çıkarken, Protherm ise aynı teknolojik altyapıyı daha ekonomik fiyatlarla sunan fiyat/performans odaklı bir alternatiftir.
Vaillant turboMAG 125/1 (12 Litre):
· Dakikada 12 litre sıcak su kapasitesi ile orta ve büyük ölçekli dairelerin sıcak su ihtiyacını kesintisiz karşılar.
· Dijital ekranı üzerinden hassas sıcaklık ayarı (35-60 °C) imkanı sunar.
· Akıllı emniyet sistemleri sayesinde alev sönmesi veya gaz/elektrik kesintisi durumlarında otomatik kapanma özelliğine sahiptir
Protherm T191/L (11 Litre):
· Dakikada 11 litre sıcak su kapasitesi sunan, bütçe dostu ve uzun ömürlü bir modeldir.
· Vaillant Group güvencesiyle üretilmiş olup gelişmiş arıza teşhis ve dijital ekran sistemine sahiptir. 0,1 bar gibi son derece düşük su basınçlarında dahi sorunsuz çalışarak Eskişehir’in üst kat dairelerinde yaşanan basınç sorunlarını çözer.
Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!